Publicerad: 2021-03-07 13:49

Kirurgiveckan 2021 i Göteborg.

Det blir en Kirurgivecka 2021, hurra!

Vi är otroligt glada över att Kirurgveckan blir av, även om den 2021 blir i ett nytt format, nämligen helt digital. Kirurgiveckan kommer att sändas från Göteborg och det är en stor satsning på det digitala formatet och arrangemanget. Tänk er Vinterstudion eller morgon-TV men i Kirurgi-tappning! Det kommer bli proffsigt, med hög vetenskaplig nivå och vi hoppas naturligtvis att ni alla får möjlighet att ta del av detta på något sätt.

Anmälan kommer att vara klinikgemensam, dvs. inga individuella anmälningar, men tanken är att man på respektive kirurgklinik runt om i Sverige ska kunna genomföra ett lokalt arrangemang – utifrån vad pandemin tillåter förstås. Kanske kan du vara en ambassadör för kirurgiveckan på din klinik? Det vårdvetenskapliga programmet arrangeras tillsammans med den lokala programkommittén i Göteborg under onsdagen och det kommer som vanligt innefatta symposium, fria föredrag, medlemslunch, årets specialistsjuksköterska och nytt för i år: NFSK´s forskarpris.

Utöver våra programpunkter på onsdagen så kommer vi att medverka vid tvärprofessionella symposium. Mer detaljerat schema kommer att finnas på Kirurgiveckans hemsida i slutet på mars. Vi vill passa på att påminna om att lämna in abstract. Detta gör du som vanligt på Kirurgiveckans hemsida mellan den 1-31 mars. Vi tycker att det är viktigt att lyfta fram allt från lokala förbättringsarbeten till större forskningsprojekt så hjälp oss att sprida goda exempel och forskning runt om i landet!

Hoppas vi ”ses” i Göteborg!