Publicerad: 2020-02-25 07:00

Kirurgveckan 2020 i Luleå.

Arbetet inför Kirurgiveckan pågår för fullt och vi hoppas att kunna släppa ett preliminärt program till det vårdvetenskapliga programmet i samband med att anmälan öppnar den 1 mars.

Det vårdvetenskapliga programmet ligger i år från måndag lunch till onsdag eftermiddag. Vi har haft färre deltagare under torsdagen senaste åren jämfört med tisdag och onsdag så nu provar vi detta. Redan i anmälan kommer ni få frågan om ni vill medverka på vår medlemslunch på tisdagen eller vårdvetenskapliga programmets mingel på tisdag eftermiddag.

I år kommer vi ha tre tvärprofessionella sessioner vilket vi är glada för då det helt går i linje med hur vi arbetar ute i verksamheterna - tillsammans, i teamet, för den kirurgisk patienten! Vi har tjatat länge om att det är dags att tänka abstract. Nu är det verkligen hög tid att ta tag i det om ni inte redan gjort det. Inlämningen för abstract är öppen mellan 1-31 mars. Kom ihåg att ni kan skicka in abstract för både små eller stora arbeten och vi tycker att det är lika viktigt med det kliniknära lilla utvecklingsarbetet som det större forskningsprojektet. Vill ni ha hjälp med att skriva ett abstract så kontakta oss gärna på kirurgiveckan@nfsk.se, vi hjälper gärna till!

Planera er resa till Luleå redan nu så ses vi där!