Kirurgveckan 2020 i Luleå.

Inställd p.g.a. COVID-19

Läs mer: https://www.kirurgveckan.se/

 

 

Nu har arbetet med Kirurgiveckan 2020 i Luleå börjat.

Vi är stolta över att NFSK, från och med denna Kirurgivecka, kommer ha det formella ansvaret för det vårdvetenskapliga programmet. Precis som i det övriga programmet under veckan kommer vi ha ett nära samarbete med den lokala programkommittén som kommer sätta en lokal prägel både i vetenskap och i det sociala programmet.

Eftersom Kirurgiveckan detta år tar oss långt norrut har vi funderat på att chartra en buss från Stockholm t/r. Vore roligt om vi kunde fylla den med massa omvårdnadskompetenta sjuksköterskor!

Eftersom att vi tycker att tvärprofessionell vård är den enda vägen fram för den kirurgiska patienten kommer vi detta år satsa på flera tvärprofessionella symposium tillsammans med olika delföreningar i SKF. Hoppas ni tycker detta låter spännande. Vi kommer fortsätta att dela ut flera fina stipendier och så vill vi påminna om att påbörja era abstract redan nu. Vi vet att både posterpresentationen och fria föredrag är uppskattat så vi hoppas att vi även 2020 kan fylla dessa sessioner med presentationer av fina arbeten, stora som små.

Till sist vill vi gärna möta behoven som finns ute i de olika kirurgiska verksamheterna, så har du förslag på aktuella och intressanta ämnen inom kirurgisk omvårdnad, maila oss på: kirurgiveckan@nfsk.se

Hoppas vi ses i Luleå!