För första gången för andra gången!

Mycket har hänt sedan 2003. Facebook, Twitter, Instagram , smartphones, läsplattor, 4G och e-recept. En sak har däremot inte förändrats – Karlstadkirurgernas ambition att göra den bästa Kirurgveckan någonsin. 2014 arrangeras en ny, modern och ung kirurgvecka med ”Framtiden” som tema.

Kirurgin står inför enorma utmaningar inom många områden. Årets kirurgvecka kommer att belysa allt ifrån innovationer och teknologi, till arbetsorganisation, politik, och utbildning. Själva arrangemanget kommer också att andas framtid. Vi skippar programboken och lägger istället allt krut på ett digitalt publiceringssystem med en app för smartphones och läsplattor, en ny hemsida och en ny abstracthantering. Postrarna kommer att presenteras på ”touch”-skärmar med möjlighet till rörliga bilder.

Årets vecka blir det första steget i en ny riktning som vi tar tillsammans med Svensk Kirurgisk Förening. Digitaliseringen av kirurgveckan medför fantastiska möjligheter som vi nog bara ser början på 2014…
Vi är såklart stolta över att ha fått förtroendet att arrangera Kirurgveckan en andra gång och hoppas och tror att Kirurgveckan i Karlstad 2014 skall bli speciell.

Välkomna

Mikael Bergenheim
Ordf. Organisationskommittén

Tony Schönberg
Vice Ordf. Organisationskommittén
Konceptansvarig

För mer information och anmälan, besök Kirurgveckans hemsida nedan.